Sunday, October 29, 2006

Μας διαβάζουν από τον Republic

Ω, ναι.. Ήρθε και απάντηση με email.
Εν ολίγοις, από την απάντηση μπορεί κανείς να διακρίνει έναν άνθρωπο αγανακτισμένο και εκνευρισμένο από τα blogs και τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι κάνουν κριτική.

Λογικό. Τον τελευταίο καιρό που διαβάζω blogs σχετικά με τον republic, έχω διαβάσει διάφορα υβριστικά σχόλια κατά του Κομνηνού. Εντάξει, μπορεί ο άνθρωπος να μην καταλαβαίνει τι λένε τα computers και οι αριθμοί. Μπορεί να μην ξέρει από design, usability, website development. Δεν είναι όμως αυτοί λόγοι για να του μιλάει ο κόσμος με τέτοιο ύφος.

Ο Κομνηνός έχει ένα ύφος υπεράνω, προσπαθεί λίγο να μειώσει ότι δεν τον ανεβάζει(όσοι κατακρίνουν τον republic και την ιστοσελίδα δεν ειναι republic-ανοι και δεν τους αξίζει αυτός ο σταθμός, λέει). Αλλά και πάλι, και ας έχει αυτές τις απόψεις, σχόλια του στυλ "Κομνηνέ να πας να γαμηθείς", "Μαλάκα Κομνηνέ" κτλ, με θλίβουν. Βρήκαμε τα blogs στα οποία μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε, και το έχουμε ξεφτιλίσει νομίζω. Μπορείς να εκφράσεις την δυσαρέσκεια σου και την αντιπάθεια σου με πολλούς τρόπους. Γιατί να διαλέξεις αυτόν της βωμολοχίας; Κρίμα.

Όσο για την ιστοσελίδα του republic, θα περιμένουμε καμιά εβδομάδα να δούμε αν θα αλλάξει τίποτα και μετά τους ξανακράζουμε.

3 comments:

Stavros Amanatidis said...

Ελπίζω η αναφορά στην ρόζα να μην γίνει αφορμή για την διαγραφή μου από το New Wave Of Heavy Metal Blogging..

dddd said...

de mas eipes ti sou apadise...

Stavros Amanatidis said...

Δεν έχει πολύ σημασία. Μάλλον δεν ήθελε να δημοσιευτεί. Αλλιώς, το έβαζε και σαν comment.

Σε γενικές γραμμές λέει οτι δεν του άρεσε το ύφος του lipi και συμφώνησε ότι το site έχει προβλήματα(τα οποία προσπαθούν σιγά σιγά να λύσουν λέει). Στο τέλος πήγε να πει και κάτι για internet και broadcast, αλλά τα μπέρδεψε(μάλλον δεν ήξερε τι ακριβώς έλεγε). Εξού και η ρόζα :)