Friday, October 27, 2006

Απογοήτευση από το website του Republic Radio, αλλά και από τον υπεύθυνο του σταθμού

Επειδή τυχαίνει να είμαι ένας από τους πολλούς fan του σταθμού, ενδιαφέρθηκα λίγο παραπάνω από το απλώς να ανακοινώσω εδώ τα προβλήματα του σταθμού..

Έμάθα ότι ο Νίκος Κομνηνός(Διεύθυνση προγράμματος) έχει blog και διαβάζει και μερικά blogs που αναφέρονται στον σταθμό (Lipi, Ζαφ).
Βρήκα λοιπόν το blog του Νίκου Κομνηνού και του άφησα ένα comment και link στο προηγούμενο post μου. Περίμενα λοιπόν ένα σχόλιο του ή μία αλλαγή στο site. Σχόλιο δεν έκανε σε εμένα και από ότι έμαθα, στους zaf και lipi, έβγαλε χολή αντί να πει ευχαριστώ. Είναι απογοητευτικό να βλέπεις ότι κάποιοι άνθρωποι δεν εκτιμάνε την κριτική και αντιδρούν με τον τρόπο "αν δεν σου αρέσω ελαττωματικός, μην με παίζεις". Κρίμα για αυτόν(και για τον σταθμό που έχει αυτόν).

Η ιστοσελίδα παραμένει εκεί με τα υπάρχοντα λάθη και προβλήματα.
Για να μην τα ξαναγράψω, τα προβλήματα 1-6 του προηγούμενου post, είναι ακόμα εκεί..
Για το 7 ακούσαμε υποσχέσεις και περιμένουμε την εβδομάδα που έρχεται για να δούμε αν θα υλοποιηθούν.
Η πρόταση μου για mailing list είναι σαν να μην έγινε ποτέ..(Να σας το κάνω εγώ σε 30λεπτάκια να τελειώνουμε;)

Στην λίστα με τα προβλήματα θέλω να προσθέσω και μερικά που βρήκαν οι lipis και zaf

1. Έτσι για την ιστορία, αν θέλει κάποιος να επαναλάβει το bug που εικονίζεται στο post, ας πάει στο link της επικοινωνίας (τον φάκελο), και ας πατήσει κατευθείαν το submit (αν το δει, γιατί η σελίδα είναι σχεδιασμένη για 1280x1024). Από εκεί και πέρα όλα τα κείμενα εμφανίζονται στα ΞΟΞΟΞΞΩΏΩ.
(comment του ζαφ στο post του)

2. Αν μεταφέρεσαι από το ένα εικονίδιο στο άλλο χρησιμοποιώντας τα βελάκια, τότε δεν ανανεώνεται το content του εικονιδίου. (screenshot στο οποίο το εικονίδιο είναι αυτό του pong, αλλά δίπλα έχει τα στοιχεία για επικοινωνία!) Αυτό δεν είναι προχειροδουλειά;;;

3. Ας μην εκφράσω την αγανάκτηση μου όταν συνειδητοποίησα ότι έχει ήχο το pong!

3.5 Το παιχνίδι λέγεται pong και όχι ping pong!!(Lipis)

3.9 Δεν καταλαβαίνω γιατί το πρώτο εικονίδιο αφού μπεις στο site, είναι το pong!

Και λογικά τι έχει να πει ο Νίκος Κομνηνός για όλα αυτά;
-"en pasi periptosi osoi den pianoun tin filosofia tou site malon den inai republicanoi" (απόσπασμα από comment του στο post του lipi)

όσο για τους BeetRoot, νομίζω ότι ο Tyxod τα λέει καλά. Στο site τους έχουν μία λίστα από πελάτες. Μην μπείτε στον κόπο να πατήσετε πάνω σε έναν από αυτούς, γιατί φυσικά δεν υπάρχουν links. Υπάρχει επίσης και μία λίστα με βραβεία, αλλά πάλι δεν παίζουν links. Λες και έχουν κάποιο πρόβλημα τα παιδιά. Πάντως, βλέποντας λίγες από τις δουλείες τους, οφείλω να παραδεχτώ ότι είναι πολύ καλοί designers. Αλλά ως εκεί.. Τώρα που το σκέφτομαι, παίζει να μην ξέρουν πώς να φτιάξουν mailist και να στέλνουν εκεί τα news..

16 comments:

Stavros Amanatidis said...

"apla eiste koblexikoi!!!"
Ορισμός κομπλεξικού για εσένα είναι αυτός που ασχολείται με το site του αγαπημένου του σταθμού και που βρίσκει λάθη και παραλήψεις; Καλό..

"den mas endiaferoun oute ta sites,oute tipota apo ayta,"
Τότε δεν κάνεις site. Δεν αξίζει να το σχολιάσω άλλο αυτό..

"kala ekane kai ekleise to blog o Komninos.."
Λογικό να το κλείσει μετά από αυτά που άκουγε, αλλά έπρεπε να έχει το θάρρος να το κρατήσει και να αφήσει τους αναγνώστες του να διαβάζουν και τα αρνητικά σχόλια για το άτομο του.

"m o n o n h mousikh mas endiaferei!!!"
η μουσική που παίζει ο σταθμός μου αρέσει πάρα πολύ. Για αυτό άλλωστε είμαι fan και τον ακούω συνέχεια απο Δανία. Αλλά, αφού κάνει που κάνει site, ας κάνει κάτι αντάξιο των προσδοκιών των ακροατών του..

dj-Me said...

Ε! Αφηστε τις λαλακιες ολοι σας...
και γενικα κοψτε αυτο το υφακι που εχετε εσεις ολοι στον Republic-[μην ξεχνατε οτι με υφακι ξεκινησε και ο 88,5...και τωρα ουτε ο ι διοκτητησ του δεν τον ακουει!
Αντε και καλα σας ειπε ο Στ. Αμανατιδης. Αντι να ακουσετε τι θελει η νεολεα (μουσικη+ενημερωση μεσω ιντερνετ) καθεστε και τρωγεστε. ουτε τα (σημερηνα) παιδια δεν κανουν ετσι ρεεε! Ειμαι 15 χρονια dj και τισ μουσικες που παιζεται τισ εχω ολες!!!!!!
και προκαλω οποιν θελει να του στειλω ΟΛΑ οσα παιζεται on air και αλλα τοσα!
και εσεις δεν λετε στον κοσμο ουτε τους τιτλους. τι νομιζετε ρε οτι ειναι δυσκολο να γινει ακομα ενας σταθμος με ''ψαγμενη'' μουσικη?
προσωπικα ξερω τουλαχιστον 2 bar στην πολη που παιζουν τα ιδια!
(και το ενα ειναι αυτο που παιζω εγω μουσικη!
οκ?
κομνηνε? με ολο τον σεβασμο στο προσωπο σου...ακου την φωνη μας εστω μεσα απο τα blogs---[το συμβολαιο με τον κοσμο το εχεις ---- οχι με τις διαφημηστηκες κτλ.]
αν ο κοσμος σου γυρισει πλατη...οι διαφημηστικες σε ξεχνουν και αυτες. σωστα?
Αντε καλημερα σας και καλη δυναμη και υπομονη. [εχετε πολλα να διωρθωσετε] Trust me!

Anonymous said...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!! Ο REPUBLIC ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!! ΑΛΛΑ ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ MAIL ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΕΡΗΜΩ!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΜΝΗΝΕ???????????????????????

Stavros Amanatidis said...

Αυτό ακριβώς λέω Ανώνυμε..
Αλλά δεν καταλαβαίνουν οι υπέυθυνοι του σταθμού.. Αρκούνται απλά στο "όσοι δεν καταλαβαίνουν το site δεν είναι republicanoi".. Τι να τους πεις;

Anonymous said...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΝΩΠΙΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΑΝΤΑΞΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ZOO RADIO ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΨΥΧΡΑ!!!!!!!!! ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΣΙΑ!!!!!!!!!! ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!! ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!!!!! ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ZOO, EAN EΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ, ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ, ΒΑΣΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ZOO RADIO TO ΓΝΩΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΡΗΤΟ: ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΑΝΟΥΚΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΣΤΑΥΡΕ????????

Anonymous said...

ΝΙΚΟ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ: ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ZOO KAI ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΦΡΙΞΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ??????????
ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ZOO TA ΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΠΑΡΑΚΜΙΤΣΑ, ΒΑΣΙΚΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΚΑΠΝΙΖΑΝ, ΗΤΑΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΝΤΟΥΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!! ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΚΑΥΧΙΕΤΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ. ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΝΤΟΥΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΒΡΩΜΟΠΑΙΔΟ (ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ), ΕΝΑΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟΣ, ΕΝΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ, ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΧΕΣΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ZOO, EIΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΙ?????? ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ!!!!! ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ!!!!! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

Stavros Amanatidis said...

Νίκο, δεν ξέρω πως είναι οι σταθμοί εδώ.. Δεν ακούω και δεν πηγαίνω σε Δανέζικους σταθμούς. Republic ακούω. Με τον Ζοο δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει. Δεν έχω ασχολήθεί καθόλου. Αλλά αν συμβαίνει αυτό που λες, είναι θλιβερό.. Κρίμα..

Υ.Γ Καλύτερα να μην γράφεις με κεφαλαία, γιατί είναι πιο δυσανάγνωστο το κείμενο σου.

Anonymous said...

Σε ευχαριστώ σταύρο για την υπόδειξή σου σχετικά με τον τρόπο γραψίματος στο blog σου, θα την τηρώ με θρησκευτική ευλάβεια απο εδώ και εμπρός, σου εύχομαι καλές γιορτές.

Anonymous said...

Επίσης ζητώ συγγνώμη, που λέρωσα αισθητικά τον ηλεκτρονικό ιστότοπό σου με κάποιες άσχημες εκφράσεις που χρησιμοποίησα και επίσης ζητώ συγνώμη που έθιξα και τρίτα άτομα μέσα από τον ιστότοπό σου.

Anonymous said...

Δεν θα ξαναεπαναληφθεί.

Anonymous said...

Άσχετα με όλα τα διάφορα κακώς κείμενα που αναφέρθηκαν για την παρουσία του σταθμού στο διαδίκτυο το πρόγραμμα του σταθμού είναι τέλειο και ο ίδιος ο σταθμός περικλείει μια σπάνια ποιότητα. Aκούω ώρες-ώρες την μουσική του και νιώθω ότι έξω είναι καλοκαίρι (και ας έχει μηδέν βαθμούς κελσίου) και άλλες φορές πάλι, όταν είναι νύχτα, νιώθω ότι ταξιδεύω τρισεκατομύρια έτη φωτώς μακριά, σε άλλους γαλαξίες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stavros Amanatidis said...

Δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη :)

Ναι, είναι αλήθεια ότι ο σταθμός παίζει καταπληκτική μουσική. Και εγώ ακούω σχεδόν όλη μέρα (εκτός από Πορτοκάλογλου και Κομνινό). Πορτοκάλογλου δεν ακούω γιατί δε μου αρέσει η μουσική του, ενώ Κομνηνό γιατί δε μου αρέσει γενικότερα..

Τώρα ξαναθυμίθηκα αυτό:"kala ekane kai ekleise to blog o Komninos.."
Φαντάσου η κάθε εταιρία για την οποία γράφονται αρνητικά σχόλια να κλείνει blogs και websites.. Επαγγελματισμός=Κομνηνός..

Anonymous said...

xalarwste, komninos k republic de sunduazontai apo simera... twra gia poio logo akrivws, an kserei kaneis as mas to pei